Bahçe Katında Oturanlar İçin Kapı Güvenliği

Bahçe katında oturmak zaman zaman büyük avantajlar sunsa da güvenlik açısından birçok önlemi de almaya zorlar. Özellikle dış bahçe kapısından, ev kapılarına kadar özenli bir seçim yapılması gerekir.

Kapı güvenlik sistemleri sayesinde artık kötü niyetli kişilerin bu tarz evlere girme ihtimalleri çok daha aza indirgenmiştir. Bu tarz sistemler artık bahçe katında güvenli ve endişe duymadan yaşamanızı sağlıyor. Bahçe katında güvenlikten endişe duymak istemiyorsunuz, bahçe kapısı kilitleri her zaman yüksek kaliteli ve farklı seçeneklerde olmalıdır. En iyi modelleri tercih etmek kesinlikle güvenlik açısından en doğru unsur olacaktır.

Yüksek Güvenlikli Bahçe Kapı Kilidi Modelleri

Bahçe kapılarının daha güvenlikli olması gerekir. Bu nedenle de üreticiler farklı modelle ki kilit çeşitlerine yoğunlaşmıştır. Yüksek güvenlikli bahçe kapısı kilit çeşitleri farklı modeller ile sunulabilmektedir. Tüpten şifreli yüksek güvenlikli silindir delinmeye, kırılmaya, sarsmaya ve maymuncuk ile açılmaya karşı oldukça dirençlidir.

Bu model kesinlikle sağlam yapısı ve özellikleri ile birlikte bahçe ev kapıları için en fazla tercih edilen modellerden bir tanesidir. Kapı güvenliği açısından oldukça öneme sahip olan ve bahçe kapısı için pratik bir kullanıma sahip olan diğer bir seçenek ise dıştan takma tirajlı kilitlerdir. Bu kilitler çelik gövdesi sayesinde paslanmazlar uzun süreli kullanımı da beraberinde getirir. Ayrıca metal ve ahşap kapılar için de son derece uygundur. Bahçe katında oturanların beğenisini kazanacak çok sayıda kapı güvenlik kilitleri vardır.

Bahçe Katı İçin Ev Kapı Kilidi Seçimi Nasıl Yapılmalıdır?

Yaşam alanınız çoğu zaman bahçe katında ise güvenliği sağlamak adına kapı kilitlerine doğru bir tercih yapmak gerekir. Hem iç oda kapılarında hem de bahçe dış kapısına kadar oldukça dikkatli olmak gerekir. Güvenli kapı sistemleri bahçe katında yer alan odalar için sessiz seri mıknatıslı kilitler ile zenginleştirerek hem yüksek standartlarla güvenlik oluşturabilir hem de üst düzey konfor sağlayabilirsiniz.

Ayrıca mıknatıslı banyo kilit ya da sessiz seri mandaldan kilitlemeli banyo kilit seçenekleri de bu odalar için harika olacaktır. Dış kapı güvenlik sistemlerinde ise çoğu zaman çelik kapılar tercih edilir. Parmak izi okuyucu ya da kart geçişli sistemlere de göz atmak akıllıca olacaktır.

Bahçe Kapısı Kilit Sistemleri ile Bahçe Girişlerini Koruma Altına Alın

Özellikle günümüzde bahçeli evlerde oturmayı tercih eden kişiler için şifreli bahçe kapısı kilitlerinin çok daha ön planda olduğunu söylemekte yarar var. Bunların dışında motorlu otomat sistemlerde son derece ideal olacaktır. Uzaktan kumanda ya da damla anahtar temassız geçiş sağladığı için 7 saniye gibi sürede otomatik kilitleme özelliği de bulunmaktadır. Bahçe kapı kilit sistemleri teknoloji ile ortak bir şekilde büyüyerek devam etmektedir.

Bu sayede güvenlik eskiye oranla çok daha ileri seviyeye çıkmaktadır. Kameralı bahçe kapısı sistemleri de büyük bir eve ve bahçeye sahip olan kişiler için ideal olacaktır. Ana kapıya gitmeden kamera sayesinde gelen kişileri görmek ve otomatik kapı ile kapının açılmasını sağlamak konfor açısından da iyi olacaktır.

Mar 21, 2022